WELKOM AANBOD EN PRIJZEN HUUR- EN GEBRUIKSVOORWAARDEN
 

 

 

 

Al onze prijzen zijn steeds inclusief:

  • BTW;
  • gratis levering, installatie en ophaling binnen een straal van 15km rond Ternat;
  • verlengsnoer;
  • bevestigingsmaterieel.

 

 

 

 

1. Onze springkastelen


Multi Box Hawaii

Zie hier ons splinternieuw Multi Box Hawaii Springkasteel. De naam zegt het al: de Multi Box is enorm veelzijdig en heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een springkasteel. Kinderen kunnen zich uren vermaken in dit speelparadijs. Ze wanen zich op het zonnige Hawaii. De vrolijke ananas heet je welkom op dit opblaasbare vakantieoord vol flamingo's. Spring tussen de obstakels door, klim naar de top en roetsj van de glijbaan.

trex

hawaii

T-Rex Slide

Wie durft het aan om tot in de bek van T-Rex te klimmen en er daarna uit te glijden?

trex

trex

Unicorn Multiplay

Met zijn hindernissen en glijbaan binnenin biedt de multiplay gevarieerd en eindeloos speelplezier voor alle leeftijden. Kinderen kunnen afwisselend in het rond springen en heerlijk glijden van de glijbaan.

tabel

unicorn

Tijger (met zijdelingse glijbaan)

Deze grootte van springkasteel is uiterst geschikt voor de meeste feestjes. De glijbaan aan de zijkant zorgt voor extra speelplezier!

tabel

tiger palm slide

Pirateneiland (met obstakels en grote glijbaan)

Piraten hebben een eiland overmeesterd en nodigen alle kinderen uit om te komen klimmen en glijden op hun eiland! Dit kasteel heeft een grote glijbaan en is 8,5 meter lang maar slechts 2,8 meter breed, dus geschikt voor de meeste tuinen.

piraten

piraten

Clown Play&Slide
(met obstakels en gigantische glijbaan)

Optioneel licht-en geluidpakket
(omvat ingebouwde geluidbox en disco lampen)

Het Clown springkasteel is het perfecte springkasteel wanneer u op zoek bent naar speelplezier én een unieke uitstraling.
Het kasteel heeft een geheel full colour geprinte buitenzijde en een mooi 3D item op het dak welke iedereen aanspreekt jong en oud.
het is een feest om hier in te springen! Het Clown springkasteel kan optioneel geleverd worden met een licht en geluidpakket.  Voor de muziek kan u zelf zorgen door middel van een usb stick of geheugenkaart. Er is eveneens mogelijkheid tot aansluiting van iPod, iPhone, iPad en/of andere bluetooth apparaten. De combinatie van springen, discoverlichting en de muziek geven kinderen een geweldige en unieke ervaring.

clown

clown

 

 

 

 

 

 

 

Drakenkasteel (met glijbaan en obstakels)

We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht. Dit kasteel is speciaal voor kleine kinderen tot ongeveer 7 jaar (met veiligheidsnetten aan de zijkant).
tabel

drakenkasteel

 

 

 

 

 

2. Onze partytafels en -tent

Met een paar handige partytafels bent u altijd voorbereid op uw feest en kunt u iedere gewenste ruimte in een mum van tijd omtoveren in een praktische feestlocatie. Dit alles kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.
Onze stevige partytent heeft een stalen structuur van 3 x 3m.
tafel


 

tafel

tent

  3. Cadeaubon

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau, dan is dit misschien wel een oplossing?
Een eenvoudig mailtje naar info@up2jump.be en we sturen u de cadeaubon op. We zetten er voor jou een bedrag op naar je keuze. De bon is 2 jaar geldig na uitgifte.


   
up2jump
 Contacteer ons vrijblijvend
met uw vragen of
voor een offerte.Up 2 Jump - Verhuur springkastelen
Boomgaard 5, 1741 Wambeek-Ternat
Tel: +32 2 305 78 94
Mobile: +32 477 38 31 92
info@up2jump.be
www.up2jump.be

 

 

 

www.kathleenvanvarenbergh.be

ontwerp www.kathleenvanvaerenbergh.be